KOUPA CLUB

Ήττα μέσα στο σπίτι της πρωτοπόρου του ομίλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Κάποια στιγμή θε ερχόταν και η ήττα. Και ήρθε ως είθισται με δυσάρεστο τρόπο, από μια ομάδα που οδηγεί τον 5ο όμιλο από το ξεκίνημα της χρονιάς και φιλοδοξεί να επανέλθει στη Β Εθνική Κατηγορία από την οποία υποβιβάστηκε πέρσι, την Αρετσού.

ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

Η γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στον αγώνα από το πρώτο λεπτό, ένα προβάδισμα που δεν έχασαν ποτέ μέχρι την ολοκλήρωσή του. Η ομάδα μας με αιχμή του δόρατος το Μανούσο βρισκόταν σχετικά κοντά στο σκορ μέχρι τα πρώτα 7-8 λεπτά. Το 20-16 ωστόσο μετατράπηκε σε 28-16 ύστερα από ένα 8-0 της Αρετσούς. Η ψαλίδα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο φτάνοντας τους 17 πόντους στη δεύτερη περίοδο (39-22), δύο διαδοχικά τρίποντα ωστόσο του Θεοδωράκου συγκράτησαν τη διαφορά σε διαχειρίσιμα επίπεδα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου που βρήκε την Αρετσού προηγούμενη με 43-31. Το παιχνίδι κύλησε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα μας να ακολουθεί από απόσταση ασφαλείας για τη γηπεδούχο, χωρίς ποτέ να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο από το - 8 (50-52). Ένα 7 - 0 με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου για την Αρετσού, (από 58-47 σε 65-47) έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της ομάδας μας να κλέψει τη νίκη. Κάποιες τεχνικές ποινές στον πάγκο μας και η υποχρεωτική αποβολή του coach Θεοδωράκου πέντε λεπτά σχεδόν πριν τη λήξη, ολοκλήρωσαν νωρίτερα ουσιαστικά ένα παιχνίδι που δύσκολα θα μπορούσε να κερδηθεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Η ομάδα ήταν άστοχη, με όλα της τα επιιθετικά όπλα (εξαιρείται ο Μανούσος) σε μια μάλλον κακή βραδιά. Στράφι πήγαν και τα 18 επιθετικά ριμπάουντ, μια επίδοση που αν και ικανοποιητική δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Τριανταένα πόντοι με δύο τρίποντα για το Σάββα. Σκόραρε κατά βούληση καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, όντας η μοναδική αξιόπιστη επιθετική λύση. Τα δέκα ριμπάουντ, οι δύο τάπες και το ένα κλέψιμο συνοδεύουν μια μεγάλη εμφάνιση που δεν έφτανε δυστυχώς για την ομάδα μας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ COACH

Χωρίς διάθεση και ο Νίκος Θεοδωράκος, αντιμετώπισε ρεαλιστικά το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας του:

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Αρετσού ήταν καλύτερη από εμάς σε άμυνα και επίθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς τώρα πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Μεσοποταμία ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μια ήττα από την πρωτοπόρο στο σπίτι της δεν θεωρείται αποτυχία, αλλά ήττα εντός προγράμματος. Η ομάδα της Αρετσούς στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και πήρε μια νίκη που την τοποθετεί και επίσημα στην τετράδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος από εδώ και πέρα. Εμείς οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε και κοιτώντας τα παιχνίδια ξεχωριστά να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα σε όλα ώστε να κάνουμε «ταμείο» στο τέλος της κανονικής περιόδου όταν και θα επανακαθοριστούν οι στόχοι μας.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ: (Θεοδωράκος Ν.)

Παπαδόπουλος Σ. 9(2τρ.), Ημερίδης 6(1τρ.), Ποζίδης , Παπαδόπουλος Ν., Πιπερτζής, Θεοδωράκος 12 (2τρ.), Φιλιππίδης , Θεογιάννης 3(1 3τρ.), Ακριτίδης 4, Παπαδόπουλος, Μανούσος 31(2τρ.).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-16, 43-31, 58-47, 81-65

 

                                

KOUPA HIGHLIGHTS

https://www.youtube.com/watch?v=GC7Lq6CrJ4o&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

programma

Κάντε μας Like?

Close

Ακολουθήστε μας στο Facebook ή στείλτε email σε κάποιον φίλο σας...